Dobrodošli!

 
         
 

Preduzeće TOP TECH d.o.o. je osnovano 2008. god i bavi se unutrašnjom i spoljnom trgovinom i servisnim uslugama.
Generalni je zastupnik italijanskih proizvođača alata za obradu drveta - CMT i BUP za područje Bosne i Hercegovine.

Saradjuje i sa drugim renomiranim italijanskim kompanijama – proizvodjačima alata i opreme za drvnu industriju kao što su: WIRUTEX, SISTEMI KLEIN, FULL i dr. obezbedjujući klijentima širok asortiman proizvoda od onih koje koriste samostalni stolari do profesionalnih alata koji se koriste za CNC mašine za obradu drveta.
Zahvaljujući stručnom timu saradnika, organizovanosti i konstantnom radu na poboljšanju kvaliteta usluga naše preduzeće se razvija u jedno od poznatijih na tržištu Bosne i Hercegovine.

U želji da proširimo i poboljšamo saradnju sa klijentima pozivamo vas da se upoznamo i porazgovaramo o budućoj poslovnoj saradnji.

 

SERVIS

 

SERVIS ZA CNC MAŠINE ZA OBRADU DRVETA PROIZVOĐAČA BIESSE ITALIJA

U našoj firmi postoji i servisna služba za opravku CNC mašina za drvnu industriju poznatog italijanskog proizvođača Biesse. Obrazovan, specijalno obučen kadar je u svakom momentu spreman da odgovori zahtevima i izazovima svoje struke.
Stojimo vam na raspolaganju za sve vidove intervencija - servisi, sajmovi, instalacije novih mašina, obuke operatera, obuke tehničara itd. na mašinama Biesse S.p.A – Italija.

 
   
   
       

 

 

TOP TECH d.o.o.
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE

Profesora Bakajlića 39
76300 Bijeljina
Bosna i Hercegovina